2021 yılının ilk yarısında EÖP’ün sözcülüğü ve koordinasyonunu Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği yürütecek

12 Ocak 2021

Ekonomik Örgütler Platformu altı aylık dönemler için üstlenilen sözcülüğü ve koordinasyonunu, 2021 yılının ilk yarısında Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği’nin yürüteceğini açıkladı.

Ekonomik Örgütler Platformu konuyla ilgili, “Kıbrıs Türk Ticaret Odası, Kıbrıs Türk Sanayi Odası, Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği ve Kıbrıs Türk Otelciler Birliği’nin oluşturduğu Ekonomik Örgütler Platformu, çalışmalarını yeni yılda da sürdürmektedir. Dört örgütün oluşturduğu platformun altı aylık dönemler için üstlenilen sözcülüğünü ve koordinasyonunu, 2021 yılının ilk yarısında, Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği yürütecektir.” açıklamasında bulundu.

Platform açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Kıbrıs Türk halkının karşı karşıya kaldığı ekonomik sorunlar kadar, sosyal ve siyasal sorunlarla da ilgilenme kapasitesine sahip olduğunu çeşitli vesilelerle göstermiş olan Ekonomik Örgütler Platformu, 2021 yılındaki faaliyetlerini öncelikle salgın yönetimi ve salgın ortamında ekonomik sektörlerin korunması ve salgın sonrasına hazırlanması üzerinde yoğunlaştıracaktır.”